GDPR seminár

GDPR a ochrana osobných údajov po novom

Pokuta za zanedbanie nových pravidiel pri práci s osobnými údajmi môže byť v miliónoch eur. Ako sa jej vyhnúť sa dozviete na seminári advokátskej kancelárie SEMANČÍN & PARTNERS

Každá firma, ktorá pracuje s osobnými údajmi svojich zamestnancov alebo klientov, sa musí pripraviť na veľkú zmenu. Za porušenie nových pravidiel jej hrozí pokuta až do výšky štyroch percent celosvetového obratu alebo až 20 miliónov eur. Aj keď nové pravidlá začnú platiť až v nasledujúcom roku, zmeny sú natoľko významné, že je potrebné sa začať pripravovať už dnes.

Ako na to sa dozviete na odbornom seminári, ktorý organizujú odborníci na túto oblasť práva, advokátska kancelária SEMANČÍN & PARTNERS, držiteľ ocenenia Veľmi odporúčaná kancelária pre IT právo v publikácii Právnická firma roka 2017, ktorá poskytla poradenstvo v oblasti ochrany osobných údajov pre viac ako 200 klientov.

Čo sa dozviete:

  • Čo prinesie GDPR pre firmy?
  • Ako sa na túto zmenu čo najlepšie pripraviť a kedy treba začať?
  • Ako aplikovať GDPR v praxi?
  • Aké pokuty firmám hrozia, ak si tieto povinnosti nesplnia?

Informácie vám poskytnú:

JUDr. Lucia Bezáková
Špecialistka na ochranu osobných údajov dlhodobo pôsobiaca na právnom odbore Úradu na ochranu osobných údajov.

JUDr. Lucia Semančínová
Seniorný právny expert SEMANČÍN & PARTNERS pre oblasť ochrany osobných údajov, zodpovedná osoba a DPO, manažér informačnej bezpečnosti.

Seminár sa uskutoční dňa 23. mája 2017 o 9.00 hod. v hoteli LINDNER**** Hotel Gallery Central, Metodova 4, Bratislava. 

Svoju účasť si môžete rezervovať na e-mailovej adrese office@semancin.sk alebo na tel. č. +421 2 3260 9451.

Ďalšie informácie môžete nájsť na webovej stránke advokátskej kancelárie SEMANČÍN & PARTNERS.